Kristal decoratie bollen

Geef luxe aan uw inrichting met onze prachtige glazen bollen in verschillende maten, met prachtige 3d afbeeldingen.  Elke bol is uniek en handgemaakt van het mooiste kristalglas. Ook hebben wij los de mooiste voeten en houders te koop om de glazen bollen in te zetten.

Glazen bol klein met pauw

€ 25,00
Kleine kristalglazen bol met een prachtige afbeelding van pauwen. Deze bol heeft een inkeping in het midden en kan zowel zonder houder als met houder met uitkeping worden neergezet.
 
Afmetingen: 6 cm. doorsnee
Meer informatie....

Glazen bol met 3D dolfijnen

€ 35,00
Bol van kristalglas met een prachtige 3D afbeelding van dolfijnen. Deze bol is volledig rond en het is daarom aan te raden de bol in een houder neer te zetten.
 
De afbeelding binnenin de kubus is helemaal 3D, en is in het echt nog vele malen mooier dan op de foto!
 
Afmetingen: 8 cm. doorsnee.
Meer informatie....

Glazen bol met Chinese draak

€ 60,00
Prachtige kristalglazen bol met een Chinese draak afgebeeld in mat op glanzend glas. Deze bol is volledig rond en het is daarom aan te raden de bol in een houder neer te zetten.
 
Afmetingen: 11 cm. doorsnee. 
Meer informatie....

Glazen bol met Chinese kraanvogels

€ 55,00
Grote kristalglazen bol met een prachtige afbeelding van Chinese vogels. De bol heeft in het midden een inkeping en is daardoor zowel los zonder houder, of op een houder met uitkeping neer te zetten. 
 
Afmetingen: 13 cm. doorsnee.
Meer informatie....

Glazen bol met Chinese tekens

€ 60,00
Prachtige glazen bol van hoogwaardig kristalglas met Chinese tekens. Mat en glanzend. Deze bol is volledig rond, daarom is het aan te raden om de bol in een houder neer te zetten.
 
Afmetingen : 11 cm doorsnee. 
Meer informatie....

Glazen bol met onderwaterlandschap

€ 45,00
Prachtige grote kristalglazen bol met een oranje/rood onderwaterlandschap en 3 blauw vissen. Deze bol is aan de onderkant afgeplat en kan daarom eventueel zonder houder worden neergezet.
 
Afmetingen: 12 cm. doorsnee
Meer informatie....

5317038 bezoekers (9548484 hits) sinds 20-5-2010
Powered by webXpress