tarot en orakelkaarten

Tarotkaarten zijn kaarten die worden gebruikt voor kaartleggingen. Tarotisten gebruiken de kaarten om de toekomst te kunnen voorspellen, gedachten en emoties uit je onderbewuste tonen en inzicht geven in bijvoorbeeld de liefde. Er zijn allerlei leggingen. Zoals probleemleggingen, relatieleggingen en keuzeleggingen.

Orakelkaarten zijn de beste keuze als je wilt beginnen met het leren kaartleggen. Orakelkaarten worden gebruikt voor dezelfde doeleinden als tarotkaarten, alleen zijn de antwoorden die orakelkaarten geven duidelijker, en makkelijker af te lezen.
 
Iedereen kan leren kaartleggen. Het enige dat je nodig hebt is een helder, leeg hoofd en goed contact kunnen maken met je intuïtie. Hoe beter je in contact staat met je intuïtie, hoe beter het kaartleggen zal gaan. 

Aanbieding! Tweedelig Tarotspel met dagboek

€ 35,00 € 25,00
Neem met Taroscope even een moment voor jezelf.
Het spel kun je dagelijks spelen.
Je kiest zelf elke dag 2 Taroscopekaarten en 2 Planeetkaarten en kijkt voor de uitleg hiervan in de Taroscope en de Planeet waaier. Schrijf je gevoelens en ervaringen op in het meegeleverde dagboek, zodat je later kunt nagaan wat er met je is gebeurd en hoe Taroscope van invloed is geweest op jouw keuzes en dromen.
Inhoud van het spel:
Kaartenbord - 22 Taroscopekaarten - 10 Planeetkaarten - Taroscope Waaier - Planeet Waaier - Uitleg - pen 
+ Metgezel
+ Persoonlijk Dagboek
Meer informatie....

Orakelkaarten het mandala orakel.

€ 15,00

Heita Copony wordt internationaal beschouwd als een van de beste mandalaschilders van onze tijd. Haar grootste werk ‘Het mysterie van de Mandala’s’ is veelvuldig vertaald en heeft de harten van vele mensen geraakt.

Het Mandala-Orakel is een bron van inspiratie. De mooiste mandala’s van Copony zijn hierin opgenomen. Elke mandala heeft een heldere boodschap voor de dag of voor een bepaalde situatie.

Een prachtig geschenk en een lichtvoetige begeleiding in het leven.

Meer informatie....

Orakelkaarten zeemeerminnen en dolfijnen.

€ 60,00
Deze zeldzame orakelkaarten van Doreen vitrue zijn specifiek afgestemd om je te helpen je wensen, je levensdoel en je dromen te verwezenlijken. Deze 44, prachtig geilustreerde kaarten kunnen je helpen om in de oceaan van je onderbewustzijn te duiken, waar verborgen gedachten en gevoelens je hartenwensen kunnen creëeren - of blokkeren. De kaarten zijn heel makkelijk te hanteren, ook voor beginners, en je zult ongelooflijk precieze readings voor jezelf en andere mensen kunnen geven.
Meer informatie....

Tarotkaarten Radiant rider waite

€ 27,00
Radiant Rider Waite Tarot
Een schitterende opnieuw gekleurde versie van het oorspronkelijke Rider Waite Tarot. Het Radiant Rider Waite Tarotdeck injecteert heldere kleuren in het traditionele landschap van het oorspronkelijke deck voor het eerst geschilderd door Pamela Colman Smith.
bestaande uit 78 kaarten en instructieboekje. Let op! engelstalige uitgave.
Meer informatie....

5317110 bezoekers (9548560 hits) sinds 20-5-2010
Powered by webXpress