Betaling

Betalingsmogelijkheden

 

 


 

iDEAL, Mastercard, Maestro en Visa kaart, veilig en vertrouwd
Via onze rekening NL65KNAB0614263263  tnv Kristal-Line kunt u op een eenvoudige manier vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetklant kunt u direct gebruik maken van deze betaalopties, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De betaling geschiedt geheel in de voor u vertrouwde omgeving van uw bank.

 

Na uw betaling zullen wij uw bestelling verzenden.

 


 

 

 


Vooruitbetaling
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt u verzocht het factuurbedrag over te maken op ons bankrekeningnummer. U stort het betreffende bedrag op onze rekeningnummer:
NL65KNAB0614263263 t.n.v. Kristal-Line, onder vermelding van uw bestelnummer, die in uw bestelbevestiging staat.
Bic code 

 

 

Is uw betaling langer dan 14 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren. Tenzij u vooraf, ons hierover in kennis heeft gesteld.

 


Let op! Wanneer u kiest voor deze betaalmethode kan de levertijd langer zijn dan in onze webshop is aangegeven. De levertijd is afhankelijk van de snelheid waarmee u het bedrag overmaakt en uw bank uw betalingsopdracht afhandelt.

 

Afhalen.
U kunt uw bestelling ook betalen en gelijk afhalen in onze Cach & carry magazijn. U krijgt van ons een bevestiging zodra uw bestelling klaar staat. 

 

 

5317048 bezoekers (9548494 hits) sinds 20-5-2010
Powered by webXpress