Over ons

Wie zijn wij, en waar staan we voor?

Kristal-line is ontstaan uit een grote passie voor het spirituele en een net zo grote passie voor mooie spullen. Wij geloven namelijk dat je prima op reis kunt zijn naar je spirituele zelf en nog steeds van prachtige spulletjes kunt houden! Wij zijn gek op edelstenen, omdat we zelf de immense kracht ervan al talloze keren hebben mogen ervaren. Elke dag is een perfecte dag om een edelsteen bij je te dragen of dit nu in sieraad vorm of losse steen vorm is, of je hem nu nodig hebt om te kalmeren, of juist je passie en zelfvertrouwen aan te wakkeren, je edelsteen gaat je gegarandeerd helpen jouw manifestaties kracht bij te zetten! Ook is er geen grotere liefde dan een spiritueel cadeau weg te geven. De intentie achter het cadeau is namelijk zo positief en persoonlijk dat de ontvanger dit gevoel en de intentie erachter direct zal ervaren. En zeg nou zelf, wie wordt er niet intens vrolijk bij het zien van een happy boeddha?

 Onze missie het inkopen zo dicht mogelijk bij de bron vandaan, en mede (kleine) ondernemers te steunen. U zult bij Kristal- line niet zoveel mogelijk producten vinden, maar wel vooral een selectie van mooie producten waar lokale ondernemers van over de hele wereld een eerlijke prijs voor hebben ontvangen. 
Onze belofte aan u is dat u een prachtig product ontvangt vol goede pure energie. U ontvangt altijd het product van de foto. Wij kopen onze sieraden in bij kleine ateliers in Nederland, onze beelden zijn allemaal uniek en handgemaakt door lokale artiesten van over de hele wereld, onze edelstenen komen bij hun herkomst vandaan en ons kristal glas is geen acryl maar ook daadwerkelijk glas.

Wij proberen in onze product beschrijving zo compleet mogelijk te zijn. We spreken over de producten uit eigen ervaring, en ervaringen van kenners. Gebruik edelstenen en mineralen niet als vervanging voor medische en/of mentale zorg. Bij medische noodzaak, bezoek een arts. Wij geloven in de spirituele kracht van onze artikelen, niet dat u uw lichamelijke of geestelijke klachten moet negeren. 

Op dit moment heeft Kristal - line nog geen fysieke winkel. Maar zoals u weet wordt alles wat u maar scherp kunt visualiseren en waar u daadwerkelijk in gelooft werkelijkheid. In de toekomst word dit dus zeker gerealiseerd. Wel bent u van harte welkom om uw bestelling af te halen in ons magazijn in Pesse. Combineer het met een tripje en ervaar met eigen ogen wat het prachtige Drenthe allemaal heeft te bieden! 


5317102 bezoekers (9548552 hits) sinds 20-5-2010
Powered by webXpress